Foto's Crevits

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Ons bedrijf
Zonwering
Productie
Glasdaken
Kömmerling kunststoframen
Poorten in kunststof
Kunststof poorten
Plaatsen ramen
PVC ramen
Zonwering
Zonwering en veranda's

Ramen, deuren, rolluiken, veranda's en poorten in PVC

Crevits te Ichtegem, is als familiebedrijf met jarenlang ervaring, de uitverkoren partner voor het  maken en plaatsen van PVC ramen, deuren, rolluiken, garagepoorten & veranda's.  Crevits vervaardigt zelf zijn PVC profielen en werkt onder meer met de merknamen Kömmerling, Brustor en voor wat het glas betreft: Glaverbel. De plaatsing en bekleding  gebeurt door eigen werknemers en uiterste precisie is onze ultieme betrachting. 

  

Bij Crevits wordt geen meerprijs aangerekend wanneer u een raam kiest met de (RAL)  kleur dat het best bij uw woning past. Crevits uit Ichtegem, aan de Vlaamse kust, plaatst PVC-ramen met glas dat BUtgb erkend is; daarbij wordt gebruik gemaakt van een verdoken geplaatste glas- en tochtdichtheid met EPDM-kwaliteit.

 

Bent u van plan nieuwe en super isolerende ramen te plaatsen? Of nieuwe rolluiken? Een garagepoort? Zonwering voor buiten of binnen? Contacteer Crevits uit West-Vlaanderen vrijblijvend.

 

We hebben referenties over de ganse Belgische kust: van De Panne, Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke, over Oostende, Bredene, De Haan, tot Blankenberge, Knokke, alsmede in het hinterland: van Veurne, Diksmuide, Koekelare, Gistel tot Jabbeke, Oudenburg, Brugge, Oostkamp, Torhout, Lichtervelde, Kortemark, Roeselare en verder.

 

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over onze diensten!

Expert in het plaatsen van kunststof ramen, deuren, garagepoorten en veranda's